Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه میزان کیفیت بنزین مورد استفاده در کشور ما پایین بوده و همین مسئله استفاده از مکمل‌هایی مانند اکتان بوستر را ضرورت می‌بخشد .

مکمل‌ها می‌توانند تاثیر بسیاری بر روی افزایش کیفیت بنزین داشته باشند. اگرچه بسیاری از مسئولان ادعا می‌کنند که کیفیت بنزین کشور در حد مطلوب است اما با این وجود این بنزین دارای اکتان ۸۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بسیاری از خودروهایی که مجهز به توربوشارژر هستند یا از نظر موتور در وضعیت حساسی قرار دارند مانند محصولات بنز و بی ام و،  پژو ۲۰۰۸، پورشه، رنو تلیسمان و سیتروئن C3 باید بنزینی با اکتان بالاتر از ۹۳ به کار ببرند. حتی خودرویی مانند دنا پلاس توربو نیز برای عملکرد بهتر به بنزین با اکتان ۹۵ نیاز دارد!

 اکتان بوستر از جمله مکمل‌های پیشنهادی برای افزایش عدد اکتان بنزین است. زمانی که خودروها از بنزین با اکتان پایین و معمولی استفاده می‌کنند، نمی‌توانند حداکثر توانایی خود را ارائه دهند. ضمن اینکه ادامه پیدا کردن این موضوع می‌تواند باعث آسیب دیدن پیشرانه خودرو و بروز مشکلات جدی‌تر شود. برای پیشگیری از این نوع مسائل و مشکلات بهتر است استفاده از  اکتان بوستر را جدی بگیرید. در این صورت می‌توانید کیفیت بنزین را ارتقا دهید و همچنین شرایط مساعد برای عملکرد خودرو را فراهم آورید.

عدد اکتان معرف چیست؟

به طور کلی عدد اکتان معرف قدرت تراکم پذیری بنزین است. برخی از خودروها دارای تراکم موتور بالاتری هستند. در چنین شرایطی بنزینی‌ با اکتان بالاتر باید مورد استفاده قرار بگیرد. موتورهای بنزینی با تکیه بر تراکم ناشی از ترکیب سوخت و هوا، احتراق را تجربه می‌کنند.

نسبت تراکم به میزان هوا و سوخت داخل سیلندر اشاره دارد. زمانی که این نسبت افزایش پیدا کند، موتور از نظر عملکرد بهبود می‎یابد. بنابراین هرچه خودروی شما از نظر عملکرد در وضعیت بالاتری قرار داشته باشد و موتور قدرتمندی داشته باشد، به همان نسبت به بنزینی با اکتان بالاتر نیاز دارد. در چنین شرایطی اکتان بوستر شرایط مطلوب برای عملکرد بهینه خودرو را فراهم می‌کند.

اکتان بوستر چیست؟

اکتان بوستر برای افزایش اکتان بنزین خودروی شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. این افزایش وضعیت کیفیت بنزین را ارتقا می‌دهد و شرایط برای رسیدن به زمان مناسب احتراق بنزین را مهیا می‌کند. اکتان نسبت به سایر مکمل‌ها مصرف بیشتری دارد و می‌توان گفت رایج‌ترین نوع مکمل است. در واقع این نوع مکمل برای رساندن بنزین به کیفیت مطلوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته این مکمل‌ها برای خودروهای مسابقه‌ای نیز کارایی قابل توجهی دارند. خودروهای مسابقه‌ای تراکم بالایی دارند و عملکرد بسیار خوبی نیز از خود نشان می‌دهند. بنابراین بنزین مورد استفاده برای آن‌ها نیز باید با اکتان بالا داشته باشد.

مزایای اکتان بوستر

خرید اکتان صرفاً برای افزایش عملکرد سوخت مورد توجه قرار می‌گیرد. به طور کلی، هنگامی که اکتان سوخت افزایش پیدا می‌کند، تحمل سوخت هم در برابر احتراق‌ها بالاتر می‌رود و موتور خودرو از خطرات شکستن یا ذوب شدن پیستون ها مصون خواهد شد.

استفاده از یک تقویت‌کننده چندین ویژگی مثبت و ارزشمند را برای خودرو به همراه دارد. اول اینکه بالا رفتن اکتان باعث رانندگی نرم و آسان خواهد شد. دوم اینکه این ماده مفید قادر است خطوط سوخت متصل و محفظه احتراق خودرو را به‌خوبی تمیزکاری کند. سوم اینکه مشکلاتی نظیر ناک زدن و حتی تاخیر در عملکرد به کمک این نوع تقویت‌کننده برطرف خواهد شد.

استفاده از اکتان به‌راحتی امکان‌پذیر است. سهولت در استفاده از این مواد افزودنی به قدری است که حتی افرادی که تخصص چندانی در زمینه خودرو ندارند نیز به‌راحتی می‌توانند از آن استفاده کنند.

اکتان بوسترها همچنین دمای احتراق موتور را کاهش می‌دهند. احتراق موتور که باعث سوختن هوا و سوخت در داخل سیلندر می‌شود، به دلیل تقویت‌کننده‌های اکتان به میزان قابل توجهی بهبود می‌یابد و در زمان مناسب تری انجام می شود.

زمانی که بنزین مورد استفاده شما با ویژگی های خودرو مطابقت ندارد، نمی‌توان عملکرد مناسبی را از خودرو انتظار داشت. اگر بنزین مورد استفاده دارای اکتان کمی باشد، در چنین حالتی خودرو به هنگام بالا رفتن از سربالایی یا زمانی که با دور موتور پایین رانندگی می‌کنید، صدا تولید می‌کند. این صدا در بین متخصصان خودرو با نام صدای سوپاپ معرفی می‌شود. این صدا همان صدای ضربه زدن موتور خودرو است که به‌عنوان ناک شناخته می‌شود، اتفاقی بسیار خطرناک که به موتور خودروی شما آسیب هایی پر هزینه و بعضا غیر قابل جبران می زند!

 خودروهای مجهز به توربوشارژر زمانی که با دور موتور‌های بالا و یا حالت تخته گاز رانندگی می‌کنند، صدای ناک به همراه دارند. این موضوع از کیفیت پایین خودرو ناشی می‌شود. در چنین حالتی اکتان بوستر می‌تواند شرایط مطلوبی را برای جلوگیری از ناک زدن کردن خودرو فراهم کند. ناک زدن خودرو با احتراق ناقص در ارتباط بوده و و باعث ضربه زدن به موتور خودرو می‌شود.


معایب اکتان بوستر

استفاده از اکتان بوستر باعث افزایش احتراق و دمای موتور می‌شود. این افزایش دمای احتراق باعث می‌شود که سوخت در گرمای احتراق بسوزد، به جای اینکه سوخت کامل از طریق سیستم اگزوز آزاد شود و از لوله اگزوز خارج شود.

حقیقت ساده این است که این تقویت‌کننده‌ها همیشه آنچه را که قرار است ارائه می‌دهند و به محیط زیست آسیب نمی‌رسانند. افزودنی‌های بنزین را می‌توان برای جلوگیری از خوردگی و روانکاری سیلندرهای بالایی استفاده کرد، اگرچه نباید اغلب از آن‌ها استفاده کرد. اگر از اکتان کمتر در مرسدس بنز خود استفاده کنید، ممکن است دچار انفجار زودرس یا "پینگ" شود که به عملکرد موتور آسیب می‌رساند. توصیه می‌شود پیش از پر کردن گاز، اکتان بوسترها را به باک خالی سوخت یا تقریباً خالی اضافه کنید. اگر به جای بنزین درجه یک که در پمپ‌های مختلف استفاده می‌شود، از درجه اکتان تعیین شده برای خودروی خود استفاده کنید، ایمن‌تر است.

خرید اکتان

 بسیاری از افراد زمانی که اقدام به خرید اکتان بوستر می‌کنند، در    مورد بوی آن‌ها سوال می‌پرسند. در واقع آن‌ها تمایل دارند بدانند که اکتان بوستر با کیفیت دارای چه بویی است؟ به طور کلی اکتان‌های عرضه شده در بازار ایران در ۹۰ درصد موارد دارای بوی تینر هستند. چون بر پایه تینر ساخته می‌شوند. البته این نوع خرید این نوع اکتان به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌شود

اگر اکتانی را خریداری کردید و بعد از باز کردن درب آن متوجه بوی تینر آن شدید، به هیچ عنوان آن را در باک خودرو استفاده نکنید. واقعیت امر این است که اکتان‌های با کیفیت بالا در نقاط مختلف جهان با بوی معادل حشره‌کش عرضه می‌شوند و این موضوع یک نشانه از کیفیت بالای اکتان بوستر  است.

  برای استفاده از آن‌ها باید به شکل کامل در باک بنزین تخلیه شوند. چون این مواد بعد از باز شدن درب احتمال دارد با هوا واکنش داشته باشند و به‌تدریج تمام شوند.

جمع‌بندی

اکتان بوستر یکی از افزودنی‌های تکمیلی برای بهبود عملکرد موتور و خودرو است. با خرید اکتان می‌توان بسیاری از مجراها و اتصالات بنزین را تمیزکاری کرد، قدرت سوخت را افزایش داد و رانندگی را بهبود بخشید. انتشار گازهای آلاینده مضر از اگزوز و ضربه به محیط زیست با خرید اکتان به حداقل ممکن می‌رسد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بنزین مورد استفاده اکتان بالا موتور خودرو تقویت کننده کیفیت بنزین مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟